Jdi na obsah Jdi na menu
 


Půjdu do první třídy (on-line přednáška)

29. 3. 2021
 
 
 
Vážení rodiče,
v rámci MAP jsme připravili další online přednášku pro rodiče předškoláků pod názvem "Půjdu do první třídy", která se uskuteční:
v úterý 20. 4. 2021  17.00 - 18.30.

Webinář volně navazuje na únorovou přednášku Máme doma předškoláka. Bude věnován tématu rozvoje schopností a dovedností potřebných pro vstup do první třídy. Účastníci budou podrobněji seznámeni s tím, které oblasti je vhodné u předškoláku rozvíjet a jak. V rámci webináře budou představeny krátké úkoly, které mohou rodiče realizovat doma se svými dětmi. Taktéž budou ukázány možnosti, jak lze využívat běžně dostupné hry k trénování kognitivních funkcí.

Setkáním bude provázet Mgr. et Mgr. Alena Cholevová, absolventka Ostravské univerzity v oboru Speciální pedagogika. Má zkušenosti v oblasti sociálních služeb a školství. Pracovala mimo jiné jako asistent pedagoga a koordinátor asistentů na ZŠ. V současné době působí v soukromé psychologické ambulanci, kde spolupracuje s psychology v rámci programu kognitivní rehabilitace u dětí se speciálními vzdělávacími potřebami a dospělými se vzniklými poruchami „školních dovedností“. Zároveň pracuje jako speciální pedagog v Multidisciplinárním týmu duševního zdraví pro děti a adolescenty ve Fakultní nemocnici Ostrava. Ve své praxi využívá prvky Feuerstainovy metody instrumentálního obohacování, dále metody KuPREV, KuPOZ, ROPRATEM. 

 

Přihlášení je možné do 19. 4. 2021 na odkaze: https://forms.gle/Nwtuvknji8aJDGcy6

Více informací naleznete na webu https://www.mapfrenstatsko.cz.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář